Ga naar hoofdinhoud

Proefroute Ameland

Een unieke combinatie van kunst en culinair!

Het culinaire hoogtepunt

tijdens Kunstmaand Ameland

Amuses van Amelander producten & geselecteerde kwaliteitswijnen

Maak tijdens de Kunstmaand een tour langs 8 gerenomeerde Amelander restaurants en geniet van verfijnde hapjes met bijpassende wijn. Ontdek het vakmanschap van de deelnemende koks. De koks werken met (h)eerlijke Amelander producten van eigen bodem. De wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd door Wijnen van Egbert.

Hoe werkt het?
Je koopt je ProefRouteticket bij VVV Ameland aan de balie in Nes of Hollum, in de webshop van VVV Ameland, bij Restaurant StrAnders of in de winkel van Wijnen van Egbert.
De ticketprijs is € 37,50 p.p. per ticket. Op dit ticket staan 8 deelnemende restaurants. Lever bij ieder deelnemend restaurant de bijbehorende bon in.

Wanneer:
Je kunt ieder moment aanschuiven; de hele maand november op woensdag t/m zondag tussen 12:00 – 17:00 uur. Verspreid proefmomenten gerust over meerdere dagen of weekenden.

Deelnemende restaurants voor Proefroute Ameland 2023:

Ticketverkoop:
De prijs is € 37,50 p.p. (8 locaties/wijnen/amuses)
Tickets zijn te koop bij de volgende verkooppunten:

Proefroute Ameland is een initiatief van Stichting Amelands Produkt
en wordt ondersteund door Kunstmaand Ameland, VVV Ameland en Wijnen van Egbert.

Heb je een vraag? Bekijk dan de veelgestelde vragen of
neem contact op met de organisatie via: info@amelandsprodukt.nl

Nee, je kunt op ieder moment in november, op woensdag t/m zondag tussen 12:00-17:30 uur, bij iedere deelnemende restaurateur binnenwandelen.
Nee, je kunt de proefmomenten verspreiden over meerdere dagen of zelfs meerdere weken.
Er zijn 8 deelnemende locaties. Ieder deelnemend restaurant heeft 1 amuse voorbereid. Het hoofdcomponent is steeds een ander Amelands Produkt. Er worden je zeer gevarieerde amuses aangeboden.
Er worden halve glazen wijn geschonken en je kunt je bezoekjes aan de deelnemende restaurants over meerdere dagen verspreiden. Wijnen van Egbert heeft zorgvuldig een wijn uitgezocht passend bij iedere amuse.
Gasten met speciale wensen kunnen ook gewoon mee doen met de route. Meld het bij aankomst. De restaurants bieden dan een alternatieve amuse. We kunnen niet garanderen dat er dan evenveel afwisseling in de amuses geboden wordt.
Natuurlijk! De restaurants bieden je dan een alternatief drankje aan.
We kunnen ons voorstellen dat het bezoeken van 8 restaurants in bijvoorbeeld 2 dagen wat veel is. Het is geen probleem om niet alle restaurants aan te doen. Iedere amuse + klein glas wijn is ter waarde van ongeveer € 7,00. Je hebt dus na 6 restaurants de aankoopwaarde van het ticket er al ruim uit.
Back To Top
Zoeken

Deze website maakt gebruik van functionele cookies, Klik voor meer informatie op de link >   Meer info